Vouchere, Reduceri, Cadouri și Oferte Speciale. Vizitează zilnic târgul!

Oferte

Pachete speciale de la Canpol Babies
  • Pachete speciale de la Canpol Babies
  • Pachete speciale de la Canpol Babies
  • Pachete speciale de la Canpol Babies

Pachete speciale de la Canpol Babies

Cu mare bucurie participăm la Târgul online Mami și Bebe!!! Am pregătit pentru mămici și pitici oferte speciale ale produselor Canpol babies. Vă asteptăm pe site-ul: www.bebelinulmeu.ro de unde puteți achiziționa produsele, folosind Codul de REDUCERE pentru fiecare ofertă.


1.Pachet pentru o mămică relaxată. Reducere 20% pentru Pompa electrică Canpol babies „Easy&Natural“+ Cadou o cutie de Tampoane de sân. Cod cadou: Mami20. 

Pompa electrică Canpol babies „Easy &Natural“ a fost concepută pentru confortul mamei și imită ritmul natural de alăptare. Are câte 9 trepte de putere pentru fiecare fază de funcționare: întâi stimulează lactația, apoi ajută la extragerea laptelui. CADOU: Tampoane de sân care permit aerului să circule liber, absorbând în același timp umezeala pielii, lăsând-o moale și catifelată pentru a evita crăparea.

2.Jucării senzoriale. Reducere 15% la orice jucărie din gama Senzorială. Cod reducere: Jucarii15. Implică-te în evoluția copilului tău! Jucăriile senzoriale sunt primul pas! Dragi mămici, cunoașteți faptul că în primii 2 ani de viață, în creierul copilului se formează peste 2 milioane de conexiuni? Prin exercițiul de concentrare al atenției pe un obiect puteți stimula inteligența copilașului. Vă sfătuim să alegeți jucăriile care au contrast mare în culori și elemente interactive adaptate vârstei copilului. Colecția SENSORY TOYS include: oglindă mare, cărți educaționale, minge, jucării cu sunete și diferite suprafețe. De asemenea puteți crea un set cu jucăriile adaptabile pentru căruț/pătuț/mașină sau salteaua de activități și caruselul muzical.

3. Prima băiță. Reducere 10% la prosoapele de baie. Cod reducere: CadouBebe. Prosopul cu glugă este de neînlocuit în timpul băii de seară. Este confecționat din bumbac 100%, care absoarbe perfect apa si vă permite să mențineți căldura corporală mult timp. Este moale și delicat, nu irită pielea, nu restricționează mișcările copilului. Gluga brodată protejează capul.

 

Despre produse!

 

 

Search