Vouchere, Reduceri, Cadouri și Oferte Speciale. Vizitează zilnic târgul!

Oferte

ExtraReducere de 20%, de la Editura NICULESCU
  • ExtraReducere de 20%, de la Editura NICULESCU
  • ExtraReducere de 20%, de la Editura NICULESCU
  • ExtraReducere de 20%, de la Editura NICULESCU

ExtraReducere de 20%, de la Editura NICULESCU

În perioada Septembrie – Noiembrie, Editura NICULESCU oferă un extradiscount de 20% la cărțile din magazinul virtual al editurii www.niculescu.ro! La achiziția de cărți în valoare de 100 RON, transportul este GRATUIT.

Pentru a beneficia de extrareducerea de 20%, utilizați codul MAMIBEBE20

Secțiunea ,,Cărți pentru copii"

Secțiunea ,,Self-Help"

Secțiunea ,,Familie și Parenting"

Editura NICULESCU este una dintre cele mai vechi și respectabile din România. Înfiinţată în anul 1993, a trecut printr-o serie de transformări, odată cu evoluția pieței de carte. În prezent, în oferta editurii NICULESCU veți găsi o vastă colecție de carte informativă pentru Copii, Adolescenți, Tineri, Adulți și Seniori, ce are în centru dezvoltarea și evoluția umană. Cărțile noastre sunt semnate de autori remarcabili, informațiile oferite sunt fundamentate științific, iar limbajul este unul coerent, adecvat vârstei căreia se adresează fiecare carte și nu în ultimul rând excepțional din punct de vedere morfosintactic.

Domeniile editoriale includ: carte pentru copii, ghiduri, auxiliare și memoratoare pentru pregătirea școlară individuală suplimentară, informare și evoluție personală, beletristică și nu în ultimul rând limbi străine (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi).

Editura NICULESCU este distribuitor autorizat Oxford University Press, furnizorul numărul 1 de manuale și materiale destinate învățării limbii engleze, la orice nivel.

 

Cumpără acum!

Search