Vouchere, Reduceri, Cadouri și Oferte Speciale. Vizitează zilnic târgul!

Oferte

Ședință pentru evaluare gratuită, oferită de English Kids Academy
  • Ședință pentru evaluare gratuită, oferită de English Kids Academy
  • Ședință pentru evaluare gratuită, oferită de English Kids Academy

Ședință pentru evaluare gratuită, oferită de English Kids Academy

Vino la English Kids Academy și noi te programăm la o evaluare gratuită la unul din cele trei sedii din București: Tineretului, Militari sau Ion Mihalache! 

Cursurile de engleză pentru copii, unde se formează liderii de mâine!

Pentru detalii și înscriere solicită informații la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sună la
• 0723 900 204, 0728 808 610 - zona Tineretului
• 0728 808 619, 0728 137 442 - zona Lujerului
• 0733 108 074, 0728 137 445 - zona Victoriei - Ion Mihalache, sau vizitează-ne pe https://www.englezacopii.ro/more-than-english/ Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

English Kids Academy: mai mult decât engleză! Inteligență emoțională dezvoltată pentru copilul tău.

Suntem English Kids Academy from International House, venim din Londra, existăm de peste 66 de ani și de 18 ani în România. Am pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra acum mai bine de 50 de ani.

La English Kids Academy,  cel mai bun centru de pregătire Cambridge din țară, am lansat campania de înscrieri pentru anul școlar 2020 – 2021, respectiv, pentru cursurile de limbă engleză pentru copii și adolescenți care încep în 14 septembrie 2020. 

ENGLISH KIDS ACADEMY – SINGURA ORGANIZAȚIE DE EDUCAȚIE DIN ROMÂNIA ÎN CARE ESTE IMPLEMENTAT PROGRAMUL RULER de la YALE UNIVERSITY, USA.

Pentru că în English Kids Academy învățăm mai mult decât engleză și pentru că emoțiile ne influențează: Atenția, Memoria, Învățarea!
Pentru că ele ne determină calitatea deciziilor și ne îmbogățesc calitatea relațiilor. Pentru că emoțiile ne pot afecta sănătatea fizică și cea mentală, în English Kids Academy am lansat RULER, programul de dezvoltare a inteligenței emoționale și sociale de la Yale Center For Emotional Intelligence din SUA , universitatea unde a fost pentru prima dată în lume definit și aprofundat conceptul de inteligență emoțională.

Aplică acum!

Search